Over ons

Matchen van vraag en aanbod (Interim & Consultancy Management)

Met Avimatch is het eenvoudig om snel vraag en aanbod binnen Interim & Consultancy Management op elkaar af te stemmen. Een succesvolle match tussen vraag en aanbod houdt in dat gekwalificeerde Interim-Managers & Consultants snel beschikbaar moeten zijn en kunnen worden ingezet. Dit wordt bereikt door zowel de vraag accuraat in te schatten als door Interim Managers & Consultants strategisch in te plannen, zodat de benodigde mankracht op korte termijn beschikbaar is. Pas wanneer ons aanbod van Interim-Managers & Consultants naadloos aansluit op uw acute behoeften, spreken we van efficiëntie.

Als organisatie is het daarom essentieel om een helder beeld te hebben van de vereiste kennis, taken en verantwoordelijkheden voor elke functie. U wilt immers voorkomen dat bijvoorbeeld een specialist op een compleet ander gebied belast wordt met het oplossen van een probleem met uw energieleverancier. Ook is het van belang om tijdig in uw planning te anticiperen op toekomstige behoeften, zoals het toevoegen van extra Interim-Managers & Consultants voor geplande testen en implementaties.

Het benadrukken van de vereiste professionele competenties van Interim-Managers & Consultants is van groot belang.

Avimatch is een vooraanstaand boutique netwerkadviesorganisatie, samengesteld uit interim professionals die zich toeleggen op het leveren van eersteklas risicobeheerdiensten in verschillende sectoren. Onze expertise strekt zich uit tot de financiële sector, de olie- en gassector en de luchtvaartindustrie. Met een team van bekwame onafhankelijke consultants hebben we een schat aan ervaring in samenwerking met vooraanstaande organisaties binnen het Nederlandse en internationale financiële dienstverleningslandschap, evenals andere sectoren.

Onze kernfocusgebieden omvatten:

 • Bankwezen
 • Verzekeringen
 • Pensioenen
 • Vermogensbeheer
 • Olie en Gas
 • Luchtvaart.

CEO, Bakir Lashkari​
+31 6 53269078

Lange termijn/ strategisch niveau (CEO / CFO - Programma Management)

Hoe ziet uw personeelsbehoefte er over een half jaar of jaar uit. Is er dan te veel of juist te weinig personeel? Is er bijscholing nodig? Moeten aflopende en tijdelijke contracten eindigen?

Middellange termijn/ tactisch niveau (Project & Programma Management)

Hoe ziet uw personeelsbehoefte er over een aantal weken of maanden uit? Waar zitten de knelpunten en hoe zouden die zijn op te lossen?

Korte termijn/ operationeel niveau (Interim & Consultancy Management)

Uw organisatie heeft de capaciteitsplanning gemaakt. Maar hoe sluit die planning aan bij ziekte of plotseling ontstaan werk met specifieke behoeften? Wie kan er direct ingezet worden met de juiste competentie(s)?

Toekomst gericht

Staff Shortage

Persoonlijk, integer, doeltreffend …!

 • Onze Core Business is de matchmaking voor tijdelijk personeel voor diverse sectoren in o.a. Financial Services, Luchtvaart-industrie, IT & Telecommunicatie, Energie, Oil & Gas industrie bij extra, onverwachte en vervangende werkzaamheden.
 • De kenmerken van onze dienstverlening zijn: snelle inventarisatie personeelsbehoefte en beschikbaarstelling van benodigde mensen. Dat betekent dat AviMatch niet alleen aandacht heeft voor uw personeelsvraag, maar ook wat aan extra menskracht past in uw organisatie.
 • Een vertrouwde wederzijdse relatie is voor ons het ideale klimaat om u van dienst te zijn.
 • Het snel en adequaat inzetten van tijdelijk personeel is een onmisbaar onderdeel van gespecialiseerde dienstverlening. Vanuit persoonlijk contact en onderling vertrouwen.
 • Het gaat om de doeltreffende inbreng van tijdelijke werkkrachten. Met kennis, ervaring, direct inzetbaarheid en productiviteit. Uw tijdelijk ingezette personeel moet niet alleen deskundig zijn, maar ook goed passen in uw organisatiestructuur. Vaak is er weinig of geen tijd voor inwerken van flexibel ingezet personeel. Daarom is snel en adequaat matchen van vraag en aanbod onontbeerlijk!

Onze Business Partners

AviMatch werkt samen met de professionals met de juiste kennis en ervaring op het gebied van:

 • Governance
 • Risk
 • Compliance
 • Cybersecurity
 • Audit
 • ESG   

Family Office (Private Investors) As A Service:

Wij bieden op maat gemaakte fondsenwervingsoplossingen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften en tijdschema’s van verschillende investeringsprojecten. Ons doel is om een gestroomlijnd, gebruiksvriendelijk en informatief proces te leveren, waarbij we u helpen bij het navigeren door de complexiteiten van fondsenwerving en het optimaliseren van uw investeringsmogelijkheden.